13.01.2020

Dor de ducă în 2020

     În preajma sărbătorilor de Crăciun și a Anului Nou, inevitabil suntem luați de val în atât de multe direcții, riscând să ne disipăm repede energia și derapând ușor de la planurile inițiale. Primele zile ale anului au trecut, exuberanța este în scădere, începem să fim mai realiști, aruncând un ochi atât pe lista dorințelor, pe planificarea zilelor de concediu, cât și la pușculiță. Tindem ca toate deciziile luate la început de an să ne ducă pe direcția cea bună, reprezentând cea mai clară cale de atingere a obiectivelor cu adevărat importante.
     Înconjurați fiind de oameni optimiști, colegi potriviți, prieteni faini și cu o diferență pozitivă (nu de nivel, ci de cunoaștere), putem avea zi după zi, un an prosper. Sună atât de bine anul 2020, cifrele acestui an ducându-ne cu gândul la un an echilibrat!

     Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult împreună cu familia, primele gânduri de city-break fiind către Roma, Budapesta sau Praga. Un sejur într-una din insulele grecești Paros, Ios sau Naxos ar fi de vis.
   Sunt vreo 5 ani de când tot mi-am propus, dar amânat câteva drumeții montane: traversarea cu rucsacul în spate a munților Țarcu-Godeanu-Retezatul Mic, creasta munților Vrancei și creasta Mezea-Oticu din Făgăraș. Sloganul propriu lansat „NiciunWeekendînGalați - NWIG” mă provoacă la alte ture montane spre cabana Negoiu și lacul Urlea în Făgăraș, cabana Dochia în Ceahlău, cabana Piatra Singuratică din Hășmaș sau cabana Vlădeasa din Apuseni. De asemenea, este de nerefuzat un camping la Sfântu Gheorghe în Delta Dunării sau pe malul mării la 2 Mai.




Vreau să fiu o țestoasă cu mulți km în picioare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu